Rally Bar решенията помагат на компаниите да създават безпрепятствена работна среда(снимка:

...
Rally Bar решенията помагат на компаниите да създават безпрепятствена работна среда(снимка:
Коментари Харесай

Rally Bar и RoomMate – решение за хибридната работна среда


Rally Bar решенията помагат на фирмите да основават безпрепятствена работна среда
(снимка: Logitech)

С милиони чиновници, които започ наха да работят отдалечено, конфигурацията на работ ното място се промени фрапантно. Със самото разбиране на работата от разстояние излязоха нескрито както преимуществата, по този начин и минусите за работодатели и чиновници. Мащабният преход към отдалечена работа е нужда за компании те с офиси , които желаят да поддържат непрекъснатостта на работния развой , и с ега множеството от тях виждат нов а тенденция за усъвършенстване на дейностите си посредством консолидиране на хибридна работна среда.

Едно откри, че в 80% от фирмите имат намерение да разрешат на чиновниците да работят отдалечено най-малко за част от времето в бъдеще, а 47% ще им дадат опция да работят от вкъщи на цялостен работен ден. От друга страна, съгласно изследователската компания, 87% от чиновниците, работещи отдалечено, се усещат по-свързани с екипа си, когато могат да употребяват видеоконферентна връзка, а също по този начин се усещат по-ангажирани в процесите, които би трябвало да правят взаимно.

В този подтекст цялото внимание е концентрирано върху инсталирането на решения за видео съдействие, при които чиновниците могат да си взаимодействат освен на срещи сред членове на еднакъв екип, само че и на търговски срещи с сътрудници и клиенти, или сесии за поддръжка на клиенти. Според изследване на Frost & Sullivan, представителите на фирмите прекарват 40% от времето си в срещи, само че единствено 50% от това време се смята за продуктивно. Един от проблемите е, че единствено 3,6% от заседателните зали са оборудвани с технологии за видеоконферентна връзка.

Rally Bar задава нови стандарти във видео и аудио параметрите
(снимка: Logitech)

Интегрираните решения за видео съдействие разкриват нови благоприятни условия за бизнеси от всевъзможен размер, като поддържат толкоз значимото човешкото взаимоотношение във всеки подтекст. Инсталирането на сходно решение изисква най-вече висока еластичност, безпроблемна интеграция и мащабируемост, а неотдавна пуснатите видео бар артикули като Logitech Rally Bar оказват помощ да се настрои вярно пространството за срещи. Опирайки се на съществуващото портфолио, новият артикул на Logitech предлага новаторска реализация, като интегрира в едно устройство няколко спомагателни уреди, само че също по този начин и профилирана софтуерна поддръжка.

Rally Bar и версията Ra lly Bar Mini

оказват помощ на фирмите да поддържат своите бизнес цели, като основават безпрепятствена работна среда, отворена за творчество. С потвърден опит в тази област, Logitech предлага в действителност гъвкави системи до ключ, лесни за инсталиране и потребление, с 4K UltraHD видео поддръжка и първокачествен тон.

Решенията на Logitech са лесни за инсталиране, с 4K UltraHD видео поддръжка и първокачествен тон
(снимка: Logitech)

За огромни зали, към Logitech видеосистемите за съдействие админите могат да включат новото съоръжение RoomMate – мини-компютър, който разрешава на участниците да започват услуги за видеоконферентна връзка на видеокамери Logitech, без да е нужен личен компютър. Приложенията за видеоконферентна връзка, поддържани от Rally Bar и Rally Bar Mini – като Microsoft Teams и Zoom – към този момент са налични елементарно и бързо, без да е нужен ИТ инженер или админ. USB свързаността е налична за всички устройства в портфолиото на Logitech, като разрешава консолидиране на продуктите във всякаква среда, без значение дали на PC или Mac платформи.

USB свързаността разрешава консолидиране на Logitech продуктите във всякаква среда
(снимка: Logitech)

Rally Bar е видео бар за междинни стаи, до момента в който Rally Bar Mini е за дребни пространства. С втора видеокамера, предопределена за разбор с изкуствен интелект (ИИ) на пространствата, плюс разширяемо аудио покритие посредством Rally Mic Pods, инсталирането на системата Rally Bar подсигурява мащабируемост, еластичност и лекост на потребление.

За още по-голяма еластичност админите на офис пространства могат да конфигурират устройствата за видеоконферентна връзка с централизиран, елементарен за консолидиране интерфейс – за работа под разнообразни софтуерни платформи и ръководство с един клик по едно и също време на голям брой устройства.

Rally Bar и Rally Bar Mini са в печеливша позиция по отношение на конкуренцията, когато видео и аудио осъществяването, дружно със софтуерната интеграция са основни условия при избора на такова решение. Благодарение на видео резолюцията до 4K, изображенията по време на видеоконференция ще дадат чувство  за персонална среща, а технологиите RightSense дружно с 5x оптично нарастване, цифрово подкрепено до общо 15x, оферират впечатляваща композиция от функционалности и преимущества.



В обстановки, когато размерът и конфигурацията на пространствата са предизвикателство за множеството решения за видео съдействие, звуковата подсистема на Rally Bar задава нови стандарти посредством технологии, които дейно контролират аудио параметрите: тя автоматизирано изравнява равнището на глас на всички в стаята, до момента в който потиска нежелания фонов звук с технологията RightSound, основана на изкуствен интелект. Оборудването концентрира високо прецизни микрофони (Beamforming) върху хората, които презентират сега, посредством ориентирано приемане на звука и неговото пречистване. В разширени конфигурации системата предлага голям брой благоприятни условия за мащабиране, като добавя аудио поддръжката с до три моста за удължение на Rally с обсег 4,57 м.

Мащабируеми решения във всяка екосистема – RoomMate

Миникомпютърът RoomMate улеснява внедряването на решения за видеоконференции
(снимка: Logitech)

С стартиране на новото съоръжение за видео питейни заведения на пазара, Logitech добави продуктовата фамилия Rally с устройството RoomMate. Иновациите, заложени в RoomMate, трансформират Logitech системите за видеоконферентна връзка в изцяло решение, което може да бъде неотложно интегрирано във всяка екосистема. С изчислителна мощ и профилиран програмен продукт, включени в едно устройство, RoomMate е мини-компютър, който улеснява внедряването на Zoom Rooms Appliances, Microsoft Teams Rooms на Android и други

Повече информация за Logitech Rally Bar и цялостната гама решения за видеоконферентна връзка на Logitech са налични.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР